23948sdkhjf

Larsens plan: Actonas salg skal fordobles

Den vestjyske møbelvirksomhed er blot vokset med fem procent de sidste fem år, men nu skal væksten accelereres, lyder det fra Actonas nye hovedaktionær.
Actona blev torsdag det nyeste medlem af Lars Larsen Group, og den jyske milliardkoncern har store planer med sin investering i møbelvirksomheden, der beskæftiger 1.200 medarbejdere.

- Da jeg mødte personalet, sagde jeg, ud over at de var velkomne i den jyske familie, at man ikke skal hvile på laurbærrene. Jeg forventer en fordobling af omsætningen de næste fem år, siger Lars Larsen til dagbladet Børsen.

Lars Larsens virksomheder køber årligt ind for et trecifret millionbeløb hos Actona, men det er ikke her, at de kommende års milliardvækst skal hentes. Actona skal ud i verden:

- Vi er repræsenteret i 90 lande i dag, men jeg lærte i mine geografitimer, at der er mange flere, så der skal vi selvfølgelig ud. Vi skal hele jorden rundt, og det kræver noget kapital for at komme hele jorden rundt. Jeg er villig til at investere i, at vi bliver meget større og meget stærkere, siger Lars Larsen til TV2.dk.

Han har også en klar ambition om at forbedre Actonas indtjening, men understreger at det er ledelsen – bestående af adm. direktør Torben Villadsen, driftsdirektør Aksel Lægsgaard og kommerciel direktør Søren Damgaard – der skal løfte den opgave. Jysk-milliardæren ønsker ikke at blande sig i den daglige ledelse af virksomheden.

Links til artikler fra Børsen og TV2:
http://borsen.dk/nyheder/virksomheder/ar...
http://finans.tv2.dk/2015-04-23-dyne-kon...
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093