23948sdkhjf

Jysk kontrollerer leverandører

Jysk indfører en skrappere kontrol af sine leverandører, samtidig med at man skærer kraftigt i antallet af samarbejdspartnere. Man kæmper nemlig stadig med leverandører der ikke opfører sig ordentligt.
Jysk har netop optrappet antallet af uvildige og uanmeldte besøg hos sine leverandører. Samtidig skærer sengetøjsgiganten kraftigt ned i antallet af samarbejdspartnere. Det sker i en erkendelse af, at der stadig er for mange brodne kar i branchen.

- Vi har siden 2006 oprustet særdeles meget på de uanmeldte inspektioner. Vi har konstateret, at det er her, vi kan se, om løfterne fra leverandørerne bliver overholdt. Hvor vi tidligere har fokuseret på tekstilindustrien, har vi nu besluttet, at samtlige vores leverandører skal tjekkes, siger Kim Nøhr Skibsted, direktør med ansvar for corporate social responsibility i Jysk.

De uvildige og uanmeldte besøg vil i fremtiden vokse med 30%, og opmærksomheden er især rettet mod møbelindustrien i Kina. Det er leverandørernes indstilling til børnearbejde, fagforeningsfrihed, arbejdsmiljø og bæredygtig produktion, der sættes i fokus på de uanmeldte inspektioner.

Kilde: Dagbladet Børsen

Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11