23948sdkhjf

Schultz Seating køber polsk virksomhed

Schultz Seating Systems med speciale i fremstilling af stålsokler og drejefunktioner til møbelindustrien har netop opkøbt en stor virksomhed i Polen. Det drejer sig om Inpako, der leverer færdige løsninger indenfor møbelproduktion og beskæftiger 225 medarbejdere.
Schultz Seating Systems med hovedsæde i Galten har netop købt en stor polsk virksomhed. Det drejer sig om Inpako, der er leverer færdige løsninger inden for møbelproduktion. Virksomheden i Polen og de 225 ansatte går nu under navnet Schultz Seating Poland.

Schultz Seating har været repræsenteret i Polen i godt ti år, og denne position er nu slået fast med opkøbet. Opkøbet giver nu Schultz Seating mulighed for at levere opskæring af skum, syning, polstring, m.v. Derudover ser virksomheden store muligheder for at blive leverandør af samlede møbelkomponenter.

- Da flere producenter ikke har egen produktion, er det vigtigt, at underleverandøren kan magte alle funktioner for at sikre sammenhæng og ikke mindst besparelser på håndtering og transport, siger adm. direktør for Schultz Seating Systems, Søren Nebbegaard, til Midtjyllands Avis.

Købet af virksomheden er et led i en international strategi, som Schultz Seating indledte i 2005. Dengang oprettede virksomheden en afdelig i Beijing.

I dag tæller Schultz-gruppen 370 ansatte i Danmark, Polen og Kina.



Kilde: Midtjyllands Avis

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141