23948sdkhjf

Ny venterumsmøbel-serie fra Bent Krogh Furniture

Bent Krogh Furniture A/S i Skanderborg kan nu præsentere den nye serie venterumsmøbler Zipp, der er designet af arkitektfirmaet C.F. Møller A/S.
Zipp – er en ny serie venterumsmøbler fra Bent Krogh Furniture A/S. Møblerne er designet af arkitektfirmaet C.F. Møller A/S.

Møbelserien er præget af et afklaret, modernistisk formsprog, god funktionalitet og en række gennemarbejdede detaljer. Alt i alt en serie, der følger de bedste traditioner i dansk møbeldesign med forenklingens kunst som ideal, men som samtidig fremstår med en helt selvstændig og kraftfuld identitet.

Zipp er en multifleksibel møbelserie til lobbyer, receptionsområder og andre venteområder i såvel offentlige miljøer som i private virksomheder. Serien består af siddeelementer samt mellem- og hjørneborde, der indbyrdes kan kombineres i siddegrupper til to, tre eller fire personer. Elementerne kan fastmonteres på væg eller opstilles på gulv med en bjælke, og kan derudover monteres med armlæn og leveres med eller uden polstring.

Siddelementerne er udformede som formspændte skaller i krydsfinér med overfladebeklædning i enten finér eller højtrykslaminat og samles med gulv- eller vægstel ved hjælp af specialdesignede ”samlebrikker”, der giver serien sin karakteristiske identitet. Et andet synligt særkende er de forskudte flanger på sæde og ryg, der nærmest minder om tandhjul, som griber ind i hinanden og dermed giver en harmonisk rytme af flader og kanter. Flangerne har også den praktiske funktion, at de gør det muligt at montere skallerne ganske tæt.

Zipp leveres med fineret overflade lakeret eller bejdset eller i højtrykslaminat. Understel og bæringer er udført i strukturlakeret stål, mens samlebeslag og bolte er i rustfrit stål.

Kilde: Bent Krogh Furniture - www.bent-krogh.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094