23948sdkhjf

Hilding Anders satser nu på Tyskland

Hilding Anders, førende producent af senge og madrasser i Europa og Asien, går nu ind på det tyske marked med etablering af en salgsfunktion i Frankfurt. Det nye salgsteam skal sælge skræddersyede sengeløsninger til det tyske marked.
Hilding Anders, der producerer og sælger senge og madrasser, har tidligere været aktiv på det tyske marked gennem Billerbeck Group, som man opkøbte i 2001 og solgte igen i 2003, da det viste sig, atBillerbeck’s produktsortiment ikke passede sammen med Hilding Anders’s miks af senge og madrasser.

Nu forsøger man sig igen på det tyske marked. Ved at åbne et salgskontor i Frankfurt, håber man at kunne sælge skæddersyede sengeløsninger til tyskerne.

- Tiden er nu inde til, at Hilding Anders gør endnu et forsøg på det tyske marked, fortæller Anders Pålsson, Adm. direktør hos Hilding Anders.

- Vi har fulgt udviklingen i Tyskland ganske nøje og har udviklet sengeløsninger, som vi tror kan matche de tyske forbrugeres behov, slutter han.

De nye produktkoncepter, tilpasset det tyske marked, lanceres på Europas førende møbelmesse IMM i Köln fra den 14. til den 20. januar 2008.


Kilde: Hilding Anders - www.hildinganders.se

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078