23948sdkhjf

Bigaconcept sætter fokus på skufferne

Skuffer, der kører på op til 180 stålkugler i skuffeskinnerne, er én af de detaljer, der kan testes, når køkkenvirksomheden Bigaconcept holder åbent hus i weekenden den 5.-6. januar. Unik bæreevne og næsten lydløs betjening er resultatet.
Prøv engang at tænke over, hvor mange gange om dagen køkkenskuffer åbnes og lukkes, og på hvor mange gange det bliver til i køkkenets levetid. Det stiller store krav til både skuffers og særligt skuffeskinnernes holdbarhed og styrke. Hos Bigaconcept vælger man af samme grund at bruge stålkuglelejer i skufferne.

Bigaconcepts filosofi udmønter sig helt konkret i de materialer virksomheden vælger at bruge. Bigaconcepts skuffebeslag sikrer køkkenets levetid, og på grund af beslagene og skuffeskinnerne med stålkuglelejer kan den enkelte skuffe belastes med op til 50 kg.

- Et køkken skal ikke blot være smukt at se på, det er lige så vigtigt, hvad der er indeni. Køkkenet skal være rart at bruge og behageligt at opholde sig i. Derfor er det vigtigt, at de materialer der bruges både er smukke og af bedste kvalitet, siger salgschef Erik Vinther.

Fakta om de nye skuffeskinner med stålkuglelejer
• Op til 180 stålkugler i skuffeskinnerne
• Bæreevne op til 50 kg – eller 25 poser to-kilos sukker
• Let og næsten lydløs betjening
• 20 års funktionsgaranti

Kilde: Bigaconcept

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078