23948sdkhjf

Integrationen sikret hos Hansen Door

Hansen Door har oprettet en ny stilling - Den sociale tillidsmand, der skal støtte nye medarbejdere, følge op på nye kolleger og sikre integration generelt, når der kommer nye til. Derudover skal han være med til at fastholde gamle medarbejdere og fungere som bindeled mellem medarbejderne og læge, psykolog og sociale myndigheder.
Hansen Door fik i 2005 nye ejere og har siden været igennem mange omvæltninger, og de har optimeret forretningen på flere områder. Derfor besluttede adm. direktør Klavs Bech i efteråret i samarbejde med tillidsmand Allan Svaneborg at ansøge kommunen om midler til at frikøbe tillidsmanden til at gå et skridt videre.

Den sociale tillidsmand hos Hansen Door skal støtte nye medarbejdere, følge op på nye kolleger og sikre integration generelt, når der kommer nye til. Han skal tillige sørge for at fastholde kolleger, som f.eks. i en periode har vanskeligt ved at klare arbejdet, og være medarbejdernes bindeled over for læge, psykolog og sociale myndigheder.

Allan Svaneborg er, ifølge direktøren, kvalificeret og oplagt til den nye post, som social tillidsmand, blandt andet i kraft af, at han i mange år har været tillidsmand hos Hansen Door, desuden fordi han løbende har uddannet sig inden for området og været en af medspillerne i virksomhedens forandringsproces.

Med den nye stilling, som trådte i kraft 1. december 2007, ønsker Hansen Door at udbygge dialogen i virksomheden, og de ser det som en slags forsikring for høj trivsel på arbejdspladsen.

Fakta - Hansen Door A/S
• Ejere: Adm. direktør Klavs Bech, økonomichef Jannie Skyum og tekniskchef Johnny Overgaard
• Investor In People (IIP) certificeret. Dokumentation af investering i virksomhedens menneskelige ressourcer.
• Produkter: branddøre, stålkarme, skydeporte og glaspartier.
• Kunder: Operaen, Skejby Sygehus, Tietgenkollegiet m.fl.
• 70 medarbejdere heraf 8 i projekteringsafdelingen.
• Mere end 50 års erfaring.
• Vision er at være markedsledende på det danske marked samt de europæiske nærmarkeder.

Kilde: Hansen Door A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078