23948sdkhjf

Jeld-Wen overtager konkursbo

Med en aftale om delvist køb af konkursramte Hansen Door bevæger Jeld-Wen sig nu ind på markedet for ståldøre og stålkarme.
I midten af juli gik producenten af ståldøre – Hansen Door A/S fra Randers – konkurs, men med Jeld-Wens overtagelse er det ny lykkedes at videreføre aktiviteterne.

Torben Porsholdt, CEO i Jeld-Wen Scandinavia, kunne i onsdags fortælle, at produktionen af ståldøre og porte fortsætter i Jeld-Wen-regi under navnet Hansen Steel Line:

- Det har været vigtigt for os at få en hurtig afklaring omkring Hansen Door, da såvel kunder som medarbejdere har stået i en uvis situation omkring fremtiden. Produktionen og kompetencerne fastholdes i Randers, hvorved vi også sikrer, at de udestående ordrer i boet kan leveres med mindst mulig forsinkelse for kunderne, forklarer han.

Jeld-Wen har gennem længere tid haft et ønske om at udvide sit produktprogram med ståldøre og stålkarme, og Torben Porsholdt betegner overtagelsen af Hansen Door som et naturligt supplement til den eksisterende forretning, der består af produktion og salg af træbaserede dørløsninger:

- Med opkøbet af aktiviteterne i Hansen Door tilføjer vi endnu en dimension til Jeld-Wens produktprogram, hvilket samtidig giver os en styrket platform til videreudvikling af vores markedsposition i Skandinavien, slutter Torben Porsholdt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078