23948sdkhjf

Fra Velux til træhuse

Tidligere topchef hos vinduesproducenten Velux, Niels Henrik Findsen, har fundet sit rette element. I oktober 2006 forlod han Velux for at blive ejerleder hos træhusproducenten Hornsherredhus. Og det har han aldrig fortrudt.
I oktober 2006 tog Niels Henrik Findsen springet fra en stilling som topchef hos vinduesproducenten Velux til at være ejerleder af træhusproducenten Hornsherredhus. Og han har ikke et øjeblik fortrudt, heller ikke når han ser prognosen fra Dansk Byggeri, der afslører en nedgang i omsætningen på 30-40% for nybyggede enfamilieshuse i de tre første kvartaler af 2007. Og lige netop træhuse til helårsbeboelse og fritid er Hornsherredhus’ speciale.

- Det har helt tydeligt været et foranderligt år. Der er ikke boom i efterspørgslen længere. Men vi har en fin kadence i salg og produktion forstået på den måde, at vi er i stand til at indrette omkostningerne efter efterspørgslen. Så jeg vil betegne de første 14 måneder som gode, hvor vi har solgt næsten ligeså mange nye huse som året før, siger Niels Henrik Findsen til ErhvervsBladet.

Ordrebeholdningen for Hornsherredhus i 2008 ser da også pæn ud.

Virksomheden har 30 ansatte og har netop bygget et udstillingshus i Solbjerg ved Århus for at få fat i den vestlige del af Danmark. Derudover har virksomheden netop afleveret sin første helårsbolig i Sverige.

Kilde: ErhvervsBladet - www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.148