23948sdkhjf

Klassisk møbeldesign med moderne snit

Afslapning på 1. klasse - Firenze er en ny og meget populær møbelserie fra Skippers Furniture, der er kendetegnet ved enkelthed, elegance og komfort.
Firenze er navnet på den nye møbelserie fra Skippers Furniture.

Firenze bygger på det enkle formsprog, som i årtier har været skandinavisk møbeldesigns varemærke. Møbeldesign med et moderne udtryk, hvor der er lagt vægt på det individuelle og, hvor der er tydelige spor tilbage i tiden. Linjerne er stramme, siddekomforten er i højsædet, og designet præget af lethed.

Design din egen sofa
Udvalget er stort, og mulighederne er mange for at sammensætte et møblement med fokus på både stil, komfort og afslapning. Møbelserien Firenze, der er under stadig udvikling, omfatter: 2 pers. sofa, 2½ pers. sofa, 3 pers. sofa, 3½ pers. sofa, stol, fodhviler i 2 størrelser, brikse og mulighed for tilvalg af både chaiselongmodul og nakkepude.

De elegante stålben, som er med til at understrege møbelseriens lethed, kan placeres to steder, helt yderst, så de flugter med armlænene, eller et stykke inde. Understellet, der er fremstillet af rustfrit stål, leveres med børstet overflade. Sædehøjden kan forhøjes med henholdsvis 12 og 24 mm.

Firenze leveres med nakkepude og et chaiselongmodul, der kan placeres i begge ender af sofaen. Serien omfatter også tre smarte brikse med mange anvendelsesmuligheder. Henholdsvis to aflange og en rund. Samtlige modeller i serien Firenze leveres med læder og stof efter ønske. Der er med andre ord rig mulighed for at sætte sit eget præg på det endelige udtryk.

Nyeste skud på stammen
Møbelserien er som tidligere nævnt under stadig udvikling. Seneste skud på stammen er model Venedig, der først og fremmest adskiller sig fra model Firenze ved de asymmetriske ”vingearmlæn”. De er yderligere med til at understrege møbelseriens lethed og stilsikre udtryk. Til Venedig fås også nakkepude og chaiselongmodul.

Dansk designet og produceret
Serien er designet af møbelarkitekterne Takashi Okamura og Erik Marquardsen, som Skippers Furniture har arbejdet sammen med siden 1981. Takashi Okamura og Erik Marquardsen, der i 1973 etablerede tegnestuen O & M Design, arbejder primært med møbeldesign og har i den sammenhæng opnået stor international succes.

Skippers Furniture har i mere end 50 år leveret kvalitetsmøbler til danske hjem, offentlige rum og til eksport. En moderne polstermøbelfabrik, der producerer arkitekttegnede sofaer og hvilestole med vægt på kvalitet, design og komfort.

Kilde: Skippers Furniture - www.skippers-furniture.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078