23948sdkhjf

Bodilsen fyrer 45

I sidste uge måtte 45 medarbejdere hos møbelproducenten sige farvel og tak, da virksomheden så sig nødsaget til at foretage en fyringsrunde. Værst gik det ud over virksomhedens fabrik i Odense, hvor 30 personer fik en fyreseddel. Fyringen kommer efter en omlægning af produktionen fra en manuel til mere en maskinel arbejdspraksis.
Møbelfabrikken Bodilsen gennemførte torsdag og fredag i sidste uge nedskæringer i medarbejderstaben. 30 medarbejdere på fabrikken i Odense, 10 på fabrikken i Glyngøre samt et lille antal på Mors er blevet fyret. Omkring 45 er berørt af fyringen.

Økonomidirektør Peter le Févre siger til Skive Folkeblad:

- Det er ingen hemmelighed, at vi har været i økonomiske problemer de senere år, og derfor har vi ændret produktionen fra en manuel til mere maskinel arbejdsgang, siger Peter le Févre.

Peter le Févre kan endvidere fortælle, at de timelønnede medarbejdere er sendt på kursus. Man forventer nemlig at tage dem ind igen til marts, når der, efter alt at dømme, indløber en stor ordre.

I slutningen af september fratrådte den administrerende direktør Jan Ankersen, og derfor har økonomidirektør Peter le Févre siden varetaget den rolle, men fra den 5. januar indtræder Lars Gade Hansen fra Vestfrost i Esbjerg i direktionen som administrerende direktør.

Kilde: Skive Folkeblad

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081