23948sdkhjf

ZOW 2008 - Creating Close Contacts

Der er store forventninger til ZOW 2008 i Bad Salzuflen, hvor beslutningstagere inden for møbel,- design- og inventarbranchen får mulighed for at møde underleverandører og producenter og for at se, hvad der rører sig i møbelverdenen.
Beslutningstagere i møbel-, design- og inventarbranchen får i 2008 alletiders mulighed for at stå ansigt til ansigt med de mange underleverandører og producenter, der findes på markedet.

ZOW 2008 - underleverandørmesse for møbelindustrien og inventarfirmaer - finder sted i dagene 25.-28. februar 2008 i Bad-Salzuflen i Øst-Westfalen, Tyskland.

ZOW har siden starten i 1995 vokset sig større og større, og grunden til messens succes er nærheden til målgrupperne og det noget usædvanlige udstillingskoncept med en åben work-shop-atmosfære og omgivelser, der understøtter plejen af allerede eksisterende kontakter samt opbygningen af nye forretningsforbindelser.

På ZOW 2008 deltager virksomheder inden for produktgrupperne beslag; kemiske produkter; indretningsdele og -systemer; halvfabrikata; inventar; overflader og kunststoffer.

Årsagen til at ZOW 2008 i Tyskland lige netop finder sted i Øst-Westfalen er, at her findes den største koncentration af møbelvirksomheder og dertil relaterede virksomheder - 40% af messens fagpublikum kommer da også fra dette område. Mens en trediedel af gæsterne kommer fra udlandet.

På ZOW 2007 besøgte godt 16.000 messen, mens der var 683 udstillere. I 2008 forventer man mere end 700 udstillere og endnu flere besøgende.

Læs mere på www.zow.de

Kilde: Lis Nørgaard, ZOW

Læs mere om: ZOW
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094