23948sdkhjf

Dansk designudstilling i Stuttgart

"Die Wilden Jungen" er en dansk designudstilling i Stuttgart, der afholdes fra 21. februar til 16. april 2008. Det er den største udstilling af dansk design i Tyskland nogensinde, og deltagerne er Danmarks største design- og møbelvirksomheder.
På udstillingen "Die Wilden Jungen" skal Fritz Hansen, Louis Poulsen, Fredericia Furniture, Bent Krogh, Four Design, Borks, Globe Furniture, Lightyears, Montana Møbler, One Collection, Omann Jun’s Møbelfabrik og Danerka vise tyskerne, hvad dansk design også er.

Tyskerne er allerede er vilde med dansk design på grund af de mange klassikere, men de mange virksomheder skal vise, at dansk design er andet og mere end møbler fra dansk designs guldalder. På udstillingen "Die Wilden Jungen" udstilles kun nyt dansk design af unge danskere.

Udstillingen arrangeres i samarbejde med Design Center Stuttgart og finder sted i Haus der Wirtschaft, der ligger midt i Stuttgart. I perioden 21. februar til 16. april 2008 arrangeres forskellige aktiviter i forbindelse med udstillingen.

Læs mere om udstillingen på www.daenischesdesign.de

Kilde: Newsletter Tyskland - www.denmarkconsulting.de

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11