23948sdkhjf

Altafgørende showroom på Fyn

Duba-B8 har, som supplement til sine to showrooms i Bjerringbro og Søborg, etableret et showroom på Fyn. Det har været altafgørende for Duba-B8’s rolle som lokal aktør på det fynske marked.
Kombinationen af store fynske kunder, som Fionia Bank, Damixa og Ib Andresen, og etableringen af et showroom har været altafgørende og i høj grad været med til at slå Duba-B8's navn fast med syvtommer søm i fynboernes hoveder.

Duba-B8 havde i forvejen showrooms i Bjerringbro og Søborg. Derfor har distrikschef på Fyn, Kasper Thysen, længe gået med drømmen om et showroom.

- Fynboer er loyale over for nærmiljøet og vil gerne handle lokalt, så et showroom på Fyn er afgørende, især fordi kunderne meget lettere kan forholde sig til møblernes kvalitet, når de ser dem i virkeligheden, og dette ønske ville vi gerne opfylde, forklarer han.

Det 200 m2 store showroom i Odense præsenterer kun virksomhedens egne møbler og har kun åbent efter aftale, selvom det er Kasper Thysens mål at tilknytte flere sælgere til showroom’et i Odense, og dermed holde åbent hver dag.

Også på landsplan går det godt for Duba-B8. I Bjerringbro udvider man nu fabrikken med 5000 m2, der skal stå klar medio 2008.

Kilde: Duba-B8

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094