23948sdkhjf

Kontorstol med synkronbevægelse fra Duba-B8

Duba-B8’s nye kontorstol sørger for, at du i løbet af din arbejdsdag sidder både godt og rigtigt. DUBA-B8 tilbyder nu kontorstole med synkronbevægelse – et siddeprincip, der forebygger både lændesmerter og potentielle rygskader.
I løbet af en arbejdsdag sidder de fleste af os ned store dele af tiden. Det er belastende ikke kun for ryggen, men også for resten af kroppen. Derfor kan Duba-B8 nu tilbyde en kontorstol med synkronbevægelse – et siddeprincip, der kan forebygge lændesmerter og potentielle rygsmerter.

- Synkronbevægelse betyder, at sæde og ryg vipper i forhold til hinanden, dvs. at læner man eksempelvis ryggen 19 grader tilbage, vipper sædet kun 7 grader. På den måde åbnes siddevinklen mellem overkrop og lår. Fordelene er, at trykket på lænden og bruskskiverne mindskes, fordi ryggen vipper mere end sædet. Sæder presser ikke på baglårene, når man læner sig bagud, blodcirkulationen øges og kroppen holdes aktiv. Det er videnskabeligt bevist, at den nedre lænd afl astes bedst ved en åben siddevinkel, og det opnås i en kontorstol ned synkronbevægelse, forklarer Charlotte Jessen, Produktchef for kontorstole hos Duba-B8.

Den nye kontorstol hedder Sitana og er både funktionel og enkel med et rent formsprog. Desuden opfylder den forventningerne til en moderne kontorstol, hvor både ergonomi og siddekomforten skal være i top.

Sitana kan indstilles i både siddehøjde og siddedybde samtidig med, at den har sædevip, vægtregulering og justérbar lændestøtte.

Sitana lever op til de skrappeste krav i den europæiske standard for kontorstole.

Læs mere om Duba-B8's produktsortiment på www.b8.com/

Kilde: Duba-B8

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078