23948sdkhjf

8000C – et led til kommercialisering

Virksomheden 8000C i Århus hjælper unge møbeldesignere med at komme ud i butikkerne. Stifteren bag har slået to fluer med et smæk og opfyldt drømmen om egen forretning samtidig med, at han hjælper unge, håbefulde designere med at få drømmen, om at sælge eget design, opfyldt.
8000C er grundlagt af Søren Velling og fungerer som unge designeres led til kommercialisering.

I første omgang indledtes et samarbejde med arkitekt Morten Kokkendoff, hvis stole Søren Velling havde bemærket under et besøg på den alternative århusianske cafe Lynfabrikken. Nu sælger Søren Velling Morten Kokkendoff’s stol til forhandlere fra et kundekartotek, der er vokset fra nul til 33 på rekordtid.

Søren Velling vil gerne hjælpe flere unge arkitekter og får ofte henvendelser for arkitekter, der gerne vil ind under 8000C’s beskyttende og hjælpende vinger.

- Jeg har undret mig over, hvordan man kommer i kontakt med de unge arkitekter, og arkitekterne går på samme måde og undrer sig over, hvordan de kommer i kontakt med producenten, og det lykkes med min virksomhed, siger Søren
Velling.

Søren Velling er tidligere møbelsælger, og det har givet ham, og dermed også 8000C's samarbejdspartnere, nogle gode indgangsvinkler til forhandlerne samt erfaring i udvælgelsen af produkter.

Søren Vellings produkter tæller indtil videre et bord, en stol og loungemøbler.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156