23948sdkhjf

8000c samarbejder med ungt designtalent

Louise Mengel Tygesen studerer møbeldesign og drømmer om at skabe møbler til den brede befolkning. Nu tager hun det første skridt på vejen i samarbejde med 8000c.
Møbelproducenten 8000c lancerede i starten af november måned en ny bordserie med navnet ”One Table”. Bag bordet står et nyt navn i den danske designverden. Louise Mengel Tygesen studerer til Design Furniture på TEKO, VIA University College, men har allerede i løbet sine første studieår formået at skabe et nyt og spændende design.

- Jeg startede på en ni ugers praktikperiode hos 8000c i Aarhus, hvor de syntes, at designet i ”One Table” var genialt til den moderne bolig. Derfor tilbød de mig, at vi sammen kunne udvikle bordene fra idé til forhandler, fortæller Louise Mengel Tygesen om ”One Table”, der er inspireret af tændstikdyr.

- Der er ikke tale om, at jeg har forsøgt at revolutionere bordkonceptet. Jeg har derimod prøvet at skabe et hverdagsemne, som alle kender til, men som pludselig ses i en designsammenhæng. Mit formål var at udvikle et enkelt design, men med et twist. I designprocessen blev jeg meget fascineret af kork og dets egenskaber, og synes, at korkfødderne giver bordene en sjov detalje – det er både retro og enormt moderne på en gang, forklarer hun.

Ved siden af designstudiet arbejder Louise Mengel Tygesen i boligafdelingen i Magasin i Aarhus, hvor hendes sans for detaljer, mode og godt design dagligt stimuleres.

- Det er helt klart min drøm, at mine møbler når ud til den brede befolkning. Jeg har lyst til, at mit design skaber funktionalitet og glæde i folks hverdag, siger Louise Mengel Tygesen, som med lanceringen af ”One Table” rykker et skridt nærmere en realisering af drømmen – ikke blot i Danmark men også i flere andre europæiske lande.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094