23948sdkhjf

Møbelfirma i vækst udvider ejerkredsen

Janus Mortensen, tidligere partner i Natures Collection, er ansat i 8000c med henblik på partnerskab pr. 1. maj 2014.
Aarhus-virksomheden 8000c kan se tilbage på et særdeles travlt 2013. Så travlt at indehaver Søren Velling, som til dato har været den eneste medarbejder, har været nødt til at arbejde i døgndrift for at opretholde et højt serviceniveau over for designere, samarbejdspartnere og forhandlere.

Derfor har Søren Velling besluttet at ansætte Janus Mortensen, som er tiltrådt den 1. november med henblik på et officielt partnerskab pr. 1. maj 2014.

- Der er tale om en proces, hvor Janus bliver kørt ind i virksomheden igennem de næste seks måneder, hvorefter han vil blive gjort til partner. Majoriteten vil dog stadig ligge hos mig, fortæller Søren Velling.

- Vi har haft en helt enorm succes med Nam Nam-stolen, der er designet af Holmbäck/Nordentoft, som tidligere på året vandt prisen Boligmagasinets – Årets Designere 2013. Jeg føler derfor, at tiden er inde til, at min virksomhed udvides, fortsætter han.

Janus Mortensen solgte pr. 1. oktober sin andel i Natures Collection, hvor han og hans partnere, med international succes, har solgt skind og pelse i form af boligtilbehør og beklædning i både Asien, Amerika og Europa. Janus Mortensen vil i sin nye rolle som partner i 8000c være kontaktperson for eksisterende og nye kunder på det private boligmarked.

Ud på eksportmarkederne
I løbet af de seneste 12 måneder har 8000c indledt en internationalt offensiv, hvilket har resulteret i fire nye internationale agenter. Dette tal, vurderer Søren Velling, vil stige yderligere i 2014.

- Med Janus i virksomheden kan vi nu fokusere mere på vores udenlandske forhandlere, og dermed få vores møbler ud i verden uden at nedjustere kvaliteten af vores arbejde med vores allerede etablerede samarbejdspartnere, siger han.

De nye tiltag i 8000c betyder, at Søren Velling igen personligt kan fokusere på de dyder, der har skabt grundlag for virksomhedens positive udvikling; den nære kundekontakt, høj kvalitet og godt design.

8000cs møbelkollektion udvikles løbende i samarbejde med de danske designere Morten Kokkendoff, Hee Welling og Annette Mammen. Kollektionen er under konstant udvikling, og der vil løbende blive præsenteret nye produkter. Virksomheden er desuden eneimportør i Skandinavien af produkter fra det schweiziske firma Mox.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172