23948sdkhjf

Wood Supply retter

Pro Tec Vinduer har lukket sin fabrik i Ukraine og flytter nu produktionen tilbage til Danmark. Og modsat de oplysninger Wood Supply kom med i sidste uge, så er den ukrainske fabrik endnu ikke solgt.
Som et led i sin virksomhedsstrategi flyttede Pro Tec Vinduer for lidt over et år siden store dele af sin produktion til en fabrik i Ukraine. Målet var at skabe en produktionsplatform, der ville være konkurrencedygtig på lang sigt pga. de lave produktionsomkostninger i Ukraine. Men sådan kom det ikke til at gå, og i stedet satser virksomheden nu på sin produktionsplatform i Danmark

Virksomheden trækker sig nemlig ud af Ukraine efter et år med utallige strejker blandt de ansatte. Højere lønninger og bedre arbejdsvilkår end de normalt var vant til, kunne tilsyneladende ikke stille arbejderne tilfredse.

Derfor har Pro Tec Vinduer nu sat fabrikken i Ukraine til salg. Den er IKKE, som Wood Supply fejlagtigt skrev i sidste uge, solgt. .

Pro Tec Vinduer flytter derfor produktionen fra Ukraine til Danmark og er i skrivende stund ved at udvide både produktion og administration herhjemme. En udvidelse, der gerne skal stå færdig i februar. Så i løbet af kort tid skal virksomhedens fabrik her i Danmark kunne varetage den produktion, der ellers skulle være foregået i Ukraine.

I mellemtiden venter Pro Tec Vinduer blot på den rette køber til den endnu ikke solgt fabrik i Ukraine.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11