23948sdkhjf

Dyksav med ekstra finesser

Den nye dyksav fra Makita har det, andre dyksave mangler. Nemlig ”Anti-kip”. Det vil sige, at saven ikke kan vælte ved vinkelsnit på grund af det nyudviklede ”anti-kip” beslag og føringsskinne. Føringsskinnen holder saven i den korrekte stilling og muliggør samtidig let løb og flydende skærebevægelser. Føringsskinnen kan også bruges til save fra de fleste andre producenter.
En føring i skinnen forhindrer ny dyksav fra Makita i at vælte ved vinkelsnit.

Negative vinkelsnit er en anden af de nyheder Makita byder på med dyksaven SP6000. Med et vinkelsnit på -1 grad er det nu muligt at udføre et lystæt snit for eksempel på paneler og ved samling af plader. Og saven bliver nøjagtig på stregen uden ekstra indstilling.

Maskinen har forvalg på 0-48 grader eller 0-45 grader snit, og funktionen for bagudsnit returnerer automatisk til udgangspositionen. Indstillingen sker via savens betjening for hurtigvalg.

Snit til kant vil heller ikke længere være et problem. På grund af savens kompakte design er afstanden fra yderkanten til beskyttelseskappen nu kun 18 mm. Saven har desuden dybdeanslag for et renere snit fri for grater. Den særlige konstruktion sikrer præcise vinkelsnit, fordi snitaksen ved alle indstillinger bliver på nøjagtig samme position på maskinen.

Foruden den bløde opstart reguleres maskinens omdrejningstal præcis efter opgaven. Det sker ved hjælp af en enkel drejekontakt.

Makita dyksav SP6000 fås hos grossister med udstyr til håndværkere. Dyksaven leveres også i en komplet udgave (SP6000K1) med føringsskinne og systemkuffert.

Kilde: Makita - www.makita.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11