23948sdkhjf

Fritz Hansen stopper leverancer til McDonalds

Fritz Hansen A/S har siden midten af 2006 leveret Arne Jacobsens berømte designermøbler, Ægget, Svanen og Syveren til McDonalds’ restauranter. Samarbejdet mellem de to koncerner er nu stoppet, da McDonalds er grebet i indkøb af piratkopier af de berømte klassikere.
Burgerkæden McDonalds har i løbet af de sidste par år møbleret sine restauranter med de uopslidelige klassikere fra Frits Hansen, Arne Jacobsens Svanen, Ægget og Myren.

Burgerkæden har forsøgt at skabe et imageløft ved at lade sine kunder indtage deres meal i selskab med Ægget, Svanen og Myren. Dette imageløft lider nu et alvorligt knæk, da McDonalds er grebet i, sideløbende med leverancerne af de ægte møbler, at købe piratkopier af selv samme møbler.

- Vi stopper leverancerne, fordi McDonalds i England sideløbende med leverancerne fra os har indkøbt piratkopier af vores stole. Vi har naturligvis bedt McDonald om at stoppe indkøbet af piratkopier. Det har burgerkæden nægtet, ligesom de allerede indkøbte piratkopier ikke er fjernet fra restauranterne, siger administrerende direktør Jacob Holm fra Fritz Hansen A/S.

Siden 2006 har McDonalds leveret møbler til restauranterne, men det er altså slut nu.


Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094