23948sdkhjf

Idémøbler på vej mod salg og børsnotering

Møbelkæden Idémøbler er tæt på salg og børsnotering. Det er fire af de største butiksindehavere i kæden samt en række eksterne investorer, der ønsker at købe resten af kæden.
Allerede i februar tilbød fire af de største butiksindehavere i møbelkæden Idémøbler, under navnet FT4 Group, at købe resten af kæden. Nu slår gruppen til igen – denne gang med hjælp fra eksterne investorer.

- Vi arbejder på en løsning, hvor en blanding af en gruppe medlemmer, der fortsætter som medejere, samtidig med der kommer nye eksterne investorer ind, siger Jens Christian Lorenzen, bestyrelsesformand for Idemøbler.

FT4 eller Far til 4 gruppen, som den hedder på dansk, består af Ole Bonde Rasmussen, der er medejer og direktør i fire forretninger på Sjælland; Villy Støckler, der har fem butikker i Esbjerg-området; Michael Jacobsen, der har tre forretninger bl.a. i Århus og Horsens samt Carsten Østergaard, der har to butikker i Nordjylland.

I alt udgør de fire over 50% af den samlede omsætning på omkring 1,8 mia. kr.

Hvem de eksterne investorer er, er endnu ukendt. Målet med købet er at udvikle kæden, optimere driften og en børsnotering.

Kilde: Berlingske Business

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095