23948sdkhjf

Møller & Sørensen åbner afdeling i Brøndby

Den 10. og 11. oktober 2007 slår Møller & Sørensen dørene op i en ny afdeling på adressen Nyager 3b i Brøndby. Afdelingen skal fungere som nærlager for møbel,- indretnings- og snedkerivirksomheder i Hovedstadsregionen.
Den 10. og 11. oktober 2007 slår Møller & Sørensen dørene op i en ny afdeling på adressen Nyager 3b i Brøndby. Afdelingen ligger kun godt 1 km fra Holbækmotorvejen og Ring 3.

- Møller & Sørensens alsidige program af hårdttræ, finer, plader og komponenter henvender sig især til møbel-, indretnings- og snedkerivirksomheder, og vi vil gerne give vor voksende kundekreds i Hovedstadsregionen et nærlager, som de kan trække på, siger direktør Henrik Felding.

- Desuden betyder det øgede salg af vore ”Next Step”-produkter: terrassebrædder, facade-beklædning og nu også massivtræsbordplader, at vort samarbejde med trælasterne i området er udvidet. Også denne kundekreds vil vi gerne kunne servicere endnu bedre.

Møller & Sørensen, Brøndby vil blive ledet af Jesper Storm Hansen, som kommer fra en stilling som konsulent hos Hilti Danmark. Afdelingen vil fra starten føre et lager af hårdttræ, special-krydsfiner, MDF, samt Next Step Outdoor og Next Step Indoor produkter.

Der satses på en ungdommelig, kvik og serviceindstillet betjening, og det er tanken at videreudvikle det lagerførte sortiment i samarbejde både med kunderne og med modervirksomheden i Odense.

Kilde: Møller & Sørensen - www.mollersorensen.dk/

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063