23948sdkhjf

Akva Waterbeds holder skruen i vandet

Direktør for Danmarks eneste vandsengeproducent, Akva Waterbeds, Lars Brunsø nægter at outsource, hilser hver dag på sine medarbejdere og omsætter for 45 mio. kr. om året og så, som han siger, behøver man jo ikke at være et dumt svin for at tjene penge.
For 25 år siden grundlagde Lars Brunsø Danmarks eneste vandsengefirma. I dag omsætter han for 45 mio. kr. og nægter at outsource.

Hver morgen tager Lars Brunsø turen over gulvet i produktionshallerne på sin fabrik i Ry, og hver gang han møder en medarbejder, er der tid til en snak.

- De skal vide, at jeg er glad for at se dem. Ikke kun engang imellem, men hver eneste dag. Hvis man vil have succes, skal man behandle sine medarbejdere ordentligt, ellers går virksomheden ned. Måske ikke i dag eller i morgen. Men på et eller andet tidspunkt stopper festen, siger direktør Lars Brunsø til Berlingske.

Akva Waterbed's produktion befinder sig stadig i Danmark, da Lars Brunsø ikke mener, at det kan betale sig at outsource. Han vil til gengæld gerne bevise at man sagtens kan tjene penge - og undgå at være et dumt svin - med produktion på dansk jord.

Kundekredsen tæller i dag alle, lige fra hospitaler over almindelige forbrugere til eliteidrætudøvere, der er på jagt efter et alternativ til den almindelige sengemadras.

Sidste år solgte Akva det største antal vandsenge nogensinde – og det til trods for at man for år tilbage balancerede på randen af en konkurs.

Kilde: Berlingske Business

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078