23948sdkhjf

Nyt energivindue er Danmarks bedste

Når danskernes boligdrømme skal føres ud i livet, handler det om mere end flotte materialer. Forhold som indeklima, miljøhensyn og økonomi spiller nemlig en stadig større rolle for byggelystne familier. Jydsk Vindueskompagni sætter nye standarder for energivinduer med et træ/alu-vindue, der har Danmarks mindste varmetab.
Hvordan får man familiens individuelle boligdrømme og hensynet til miljø og økonomi til at gå op i en højere enhed? Svaret findes i et nyt energivindue fra Jydsk Vindueskompagni, som lader Danmarks mindste varmetab gå hånd i hånd med flot design.

Det nye energivindue er i træ/alu og sætter rammerne for flotte vinduer til gavn for både pengepung og miljø.

Sparer på varmeregning og CO2
Med markedets laveste u-værdi sætter det nye energivindue i træ/alu varmeregningen på slankekur, mens en ekstra gevinst er en god samvittighed over for miljøet. Ved at reducere varmeforbruget nedbringes CO2 udledningen fra varmeproduktionen nemlig også.

Det nye energivindue fra Jydsk Vindueskompagni er velegnet, uanset om man bygger nyt, renoverer eller bygger til. Og med vedligeholdelsesfrie materialer i træ/alu sparer familien samtidig på arbejdskraften, da vinduerne ikke skal males eller vedligeholdes udvendigt.

Foran bestemmelser
Et nyt byggereglement, der træder i kraft i 2008, stiller krav om, at vinduers u-værdi mindst skal være 2,0.

Med en u-værdi på helt ned til 0,8 er Jydsk Vindueskompagni foran bestemmelserne og har dermed Danmarks mindste varmetab.

Plads til både stil og indeklima
De nye vinduer er ikke alene lig med energifordele. De viser også vejen til flotte facader med et moderne og stilrent design. Vinduerne fås i alle størrelser og matcher såvel minimalistisk arkitektur som traditionelle parcelhuse fra 60’erne og 70’erne.

Samtidig giver det nye energivindue indeklimaet et skub i den rigtige retning. For med energitætte ruder er det slut med træk og kondens ved vinduerne, ligesom kuldenedfaldet er reduceret til et minimum. Det betyder, at der er plads til livlig leg og afslapning overalt i boligen – selv ved de store vinduespartier.

Nyheden præsenteres første gang på skandinaviens største boligmesse ”Boligdrømme for alle” i Messecenter Herning den 28.-30. september.

Fakta om Danmarks bedste energivindue
• U-værdien for Jydsk Vindueskompagni nye energirude i målene 1230 x 1480 med topstyret montering er 0,8, hvilket giver markedets mindste varmetab.
• Byggereglementet per 2008 stiller krav om, at u-værdien skal være minimum 2,0.
• Et smart klik-system bevarer trævinduernes unikke egenskaber, mens en alu-påsætning sørger for flotte, vedligeholdelsesfrie vinduer.

Læs mere om Jydsk Vindueskompagnis løsninger på www.jvk.dk/energivindue .

Kilde: Jydsk Vindueskompagni

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.175