23948sdkhjf

Produktnyhed: Innovativ multifunktions pudsemaskine

På Ligna 2007 præsenterede DMC Topsand K, en fleksibel kalibrerings- og pudsemaskine, som kan løse selv meget komplekse pudseopgaver.
I dag vil køkken- og møbelproducenter have maskiner, som kan arbejde i to- eller treholdsskift, og automatiske produktionsgader med fremtrækshastigheder på op til 30 m/min.

Disse specifikationer er efterhånden blevet standardkrav fra førende møbelproducenter verden over. For sådanne virksomheder medfører det ofte høje omkostninger, når en maskine i længere tid er ude af drift eller produktionspartier ikke lever op til kvalitetskravene.

For at reducere sandsynligheden for den slags uheldige begivenheder, har DMC som et resultat af halvtreds års erfaring og ekspertise fra den træbearbejdende industri designet Topsand K, en maskine, som udelukkende anvender de mest driftsikre og solide komponenter.

LINDLARSEN, som forhandler DMC's produktprogram i Danmark, oplyser, at maskinens solide konstruktion, brede udvalg af bearbejdningsenheder og modulopbyggede design gør, at Topsand K kan tilpasses stort set enhver industriel pudseanvendelse. Det er den ideelle maskine til industriel brug i træbearbejdning, hvis virksomheden gerne vil have en fuldt tilpasset konfiguration.

Som standard er pudsebåndet 2620 mm langt, men det fås også i en specialversion på 3250 mm. Lange bånd betyder længere levetid og sjældnere maskinstop for at skifte båndet. På lange bånd har slibematerialet desuden tid til at køle ned, hvilket især er vigtigt ved pudsning af malede paneler, hvor et køligt bånd giver en bedre finish.

Den meget solide maskinopbygning betyder, at maskinen kan udstyres med motorer med kapacitet op til 60 Hk. Kalibrerings- og pudsevalserne kan fås med en diameter på 320 eller 400 mm og er gennemtestede for at sikre, at de er fuldstændig vibrationsfri selv ved meget høje hastigheder.

På Ligna 2007 blev Topsand K præsenteret i flg. udførelse:
- Tværpudseaggregat med 8.500 mm bånd
- Pudsevalse med diameter på 400 mm
- Finpudseaggregat med børstevalse og to skiftevis arbejdende tværbjælker
- Pudseenhed med elektronisk EPICS pudsesko
- Super finish aggregat med elektronisk EPICS pudsesko med lamelbånd
- Poleringssaggregat ved emneudkørsel

Den præsenterede maskines pudsesko er udstyret med det automatiske system PWM 3 med tre forskellige arbejdstryk og nyeste generation hydra PC-styring med 15" touch screen.

Kilde: LINDLARSEN

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078