23948sdkhjf

Dansk designhus i London

Et lidt utraditionelt samarbejde mellem Danmarks Ambassade i London og en ejendomsinvestor har resulteret i et dansk hus midt i London, der skal fungere som reklamesøjle for dansk design.
En tidligere hestestald i London danner rammen om ”Townhouse DK”, der er den største danske satsning i forbindelse med London Design Festival, der løber af stablen i dagene 15. til 25. september 2007.

Danmarks Ambassade i London og en ejendomsinvestor fra South Kensington Estates har tænkt huset som et levende eksempel på, hvordan man bor med gennemført dansk design. Udover Ambassaden og ejendomsinvestoren er huset blevet til i samarbejde med 21 danske virksomheder og skal promovere dansk design i London – på en lidt anderledes facon end hidtil set.

Samtlige 21 virksomheder har doneret produkter til huset og får dermed profileret deres navne.

- Vi ser et stort potentiale i det engelske marked og glæder os til at kunne invitere arkitekter og developere herned, så de kan opleve vores gulve, som de skal bruges. Som enkeltstående virksomhed er vi en lille spiller, men jeg håber, at samarbejdet med de andre virksomheder kan give noget, siger Jesper Borgaard, eksportchef fra Dinesen gulve, der har doneret Douglas Fyr-plankegulv.

I de næste par måneder skal TownHouse DK fungere som showroom, herefter lejes det ud som en regulær bolig – til en husleje på ca. 20.000 kr. – om ugen.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079