23948sdkhjf

Fuld udsugning for pengene med DFI-Gruppen

Ventilation fra DFI-Gruppen til træ- og møbelindustrien skaber et bedre arbejdsmiljø og genvinder energi fra afkastsluften til andre formål. Ren luft, er sund fornuft er DFI-Gruppens motto.
DFI-Gruppen projekterer, leverer og monterer ventilationsanlæg til næsten alle erhverv. Senest har DFI-Gruppen leveret et nyt filteranlæg til Skibbild Møbelfabrik. I øjeblikket arbejdes med montagen af et anlæg til JSB Plast i Ringkøbing – storleverandør af kit til vindmølleindustrien i skum og balse.

Ventilationsløsning, der genvinder afkastningsluften
Hos JSB Plast i Ringkøbing arbejder DFI-Gruppen i øjeblikket med montagen af et ventilationsanlæg, der både skal sikre et godt arbejdsmiljø og samtidig genvinde afkastningsluften fra de mange maskiner i produktionen.

- Løsningen er udstyret med en behovsstyret frekvensomformer med automatisk lukkespjæld ved alle maskiner samt et stort krydsveksleraggregat, der genvinder energi fra afkastningssluften, fortæller Henry Ørts fra DFI-Gruppen til Wood Supply, og tilføjer:

- Vi har endda udstyret krydsveksleraggregatet med et dobbelt kryds for at opnå en højere virkningsgrad – faktisk genvindes 2/3 af den energi, der er i afkastningsluften, hvilket blandt andet bruges til opvarmning af produktionshallerne.

Ventilationsløsningens filter kan klare en kapacitet på op til 43.000 m3, og krydset har en kapacitet på 60.000 m3, hvilket der dog ikke har været behov for endnu.

- Og nu vi taler om behov, supplerer direktør Jens Erik Jensen, så har vi fuldt ud tilpasset os JSB Plast’s krav om, at produktionen ikke på noget tidspunkt har måttet ligge stille.

- Alfa og omega for os er en tilfreds kunde.

Forskellige underleverandører fra opgave til opgave
DFI gruppen samarbejder med en bred vifte af europæiske underleverandører.

- For at vores materialer og komponenter altid passer perfekt til opgaven, har vi besluttet at vores underleverandører vælges ud fra, om deres produkt passer til vores opgave. Dermed varierer underleverandørerne fra opgave til opgave. På den måde sikrer vi høj kvalitet og bæredygtige priser, fortæller Jens Erik Jensen.

Jonathan-netværket gav modet til ekspansion
Direktør Jens Erik Jensen har i de sidste par år deltaget i kurser om virksomhedsudvikling gennem netværket Jonathan. Og lige netop det netværket har givet direktøren blod på tanden.

- Netværket har gjort, at jeg tør tage flere chancer, og at jeg har turdet ekspandere så hurtigt, som vi har gjort i de seneste år, fortæller han.

Virksomheden har i løbet af det sidste år haft en vækstrate på 20-30%, og både omsætningen og indtjeningen er for opadgående. Så nu mangler bestyrelsen blot at godkende den nye 5 års plan, der skal sikre en fordobling af omsætningen inden 2012.

For yderligere information se DFI-Gruppens hjemmeside

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063