23948sdkhjf

Nye våben i kampen mod piratkopiering

De danske møbelproducenter får nu nye muligheder for at komme piratkopiering til livs: Overvågning af hjemmesider, der er kendte for handel med kopimøbler, samt juridisk rådgivning.
Foreningen Dansk Møbelindustri og Advokatfirmaet Kromann Reumert tilbyder nu de danske møbelproducenter nye våben i kampen mod piratkopister. Det skriver dagbladet Børsen i dag.

Et af våbnene er konstant overvågning af hjemmesider, hvor der tidligere er handlet med piratkopier eller der foreligger en reel mistanke om handel med kopier af danske designmøbler. Foreningen Dansk Møbelindustri tilbyder nu sine medlemmer permanent, gratis overvågning af disse hjemmesider.

Derudover kan medlemmerne af Foreningen Dansk Møbelindustri nu – mod honorar – alliere sig med juridiske eksperter fra Advokatfirmaet Kromann Reumert, når skaden er sket. De vil herefter vurdere, om der er tale om en konkret krænkelse af en møbelproducents rettigheder og i givet fald, hvor meget det vil koste at sagsøge.

Til november søsættes endvidere en antikopi-kampagne i Danmark rettet mod det professionelle marked. Kampagnen med det tvetydige navn Fængslende Design retter sig især mod brodne kar inden for producenter, importører og forhandlere af møbler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.554