23948sdkhjf

Dansani giver badet lys og liv med låger i lime

Stærke farver og klare kontraster har fundet vej til boligen og inspirerer til spændende indretning med spræl og farvespil. Derfor finder Dansani nu farvepaletten frem og præsenterer en ny serie af eksklusive designmøbler i lime, som skaber lys og liv i badet og kickstarter dagen.
Efter en årrække hvor friske farver har været lukket ude i kulden til fordel for den rene og enkle minimalisme, slipper danskerne nu igen de klare kulører ind i varmen.

Derfor lancerer danske Dansani nu Calidris Colour: en serie af flotte og funktionelle designmøbler, vaske og spejle, som med en kombination af stærke farver og naturlige nuancer giver nye muligheder for en personlig indretning af badet.

Seriens farveskala tæller syv spændende toner, der spænder fra Bermuda-blå og flammende rød over blank, sort højglans til den markante og friske limegrønne farve, som giver energi med et eksotisk pust til badet.

Friske og farverige detaljer
Dansanis kendte designerduo Vecht & Kjær har udviklet alle elementer i Calidris Colour med udgangspunkt i den rene, kvadratiske form. Det betyder, at de samme linjer og proportioner går igen i både møbler, spejle og vaske og skaber en harmonisk sammenhæng i indretningen.

Modulerne fås i eg, teak og hvid højglans, og med låger i lime og matchende tilbehør skaber de et flot fundament for en modig og moderne indretning. Lågernes blanke flader i limefarvet højglans spiller for eksempel smukt sammen med teaktræets mørke strukturer, mens væghængte skabe med limegrønne bagbeklædninger skulpturelt skaber plads til flotte flakoner.

Seriens friske farver og limegrønne nuancer understreges, når møblerne kombineres med indbygget lys, som skaber fantastiske farvespil og sender dagdrømmene på krydstogt til der, hvor citrusfrugterne gror.

Flotte og fleksible løsninger
Sanserne får frit spil med Calidris Colour, som med gennemtænkte og fleksible løsninger skaber optimale rammer for at indrette et badeværelse, der på samme tid er både personligt og praktisk.

Badeværelset skal nemlig både være en ren kilde til velvære og sørge for en god start på dagen for hele familien. Derfor skaber Dansani plads til far, mor og børn med bænke, brede moduler og symmetriske dobbeltvaske, der skaber harmoni i indretningen og tillader store armbevægelser i morgenritualerne.

Calidris Colour fra Dansani er limefarvet luksus, der giver en frisk og farverig start på dagen og sætter energien i højt gear.



Kilde: Dasani - www.dansani.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094