23948sdkhjf

En velisoleret loftstrappe er sund fornuft

Der er sund fornuft i at tænke på loftstrappen i forbindelse med varmeregn-skabet. En velisoleret loftstrappe er en god investering, der vil reducere varmeregningen år efter år.
Det nye bygningsreglement har øget kravene til isoleringen af husene. Det betyder, at og-så loftstrappen skal leve op til de nye krav, så den ikke bliver en kuldebro. En stor del af pengene til opvarmningen kan let forsvinde op ad trappen og ud gennem en dårligt isoleret loftslem.

Nye huse skal være tætte, så der ikke opstår træk og varmetab fra utætheder i byggeriet. Derfor skal alt nybyggeri trykprøves. De svenske MidMade loftstrapper er så godt isolerede, at de til fulde overholder det nye bygningsreglement og mere til.

Loftstrapperne, der importeres af Wood Step, har herhjemme været kendt for deres kvalitet gennem mere end 25 år, og de er konstrueret til at fungere i et andet og langt koldere klima, end det vi normalt oplever her i Danmark.

Loftstrapperne kommer færdigsamlede og er lige til at sætte op. Det sparer både tid og besvær, samtidig med at kvalitet og funktion er garanteret i orden, da den kommer testet fra fabrikken.

Wood Step markedsfører et meget bredt program af loftstrapper og loftslemme, som kan købes i byggemarkeder og tømmerhandler over hele landet. På telefon 86 47 66 66 kan du få oplyst din nærmeste forhandler og få yderligere informationer.

Ud over loftstrapper er Wood Step en af landets førende producenter og leverandører af skræddersyede etagetrapper i træ i meget høj kvalitet.

Kilde: Wood Step - www.wood-step.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079