23948sdkhjf

KOMPAN køber svensk konkurrent

Legeredskabsproducenten KOMPAN har med virkning fra 1. juli 2007 overtaget svenske Slottsbro AB, som er Sveriges næststørste producent af legeredskaber og udstyr til parker. Slottsbro har en årlig omsætning på omkring 50 millioner svenske kroner.
Købet ligger i forlængelse af KOMPANs strategi om både organisk vækst og vækst gennem opkøb, som sidste år sidste år resulterede i købet af norske Lek & Sikkerhet, der også står stærkt på det svenske marked. Med KOMPANs egen tilstedeværelse på det svenske marked og med købet af de to virksomheder kommer omsætningen i Sverige op over 100 millioner kroner.

- Vi er meget tilfredse med, at det har været muligt for os at overtage en så veldrevet virksomhed med en stærk markedsposition og moderne produktionsfaciliteter, siger Thomas Bentsen, administrerende direktør for KOMPAN i Norden, om købet af Slottsbro.

Slottsbros kvalitetslegeredskaber og udstyr til parker såsom bænke supplerer såvel KOMPANs som Lek & Sikkerhets produkter, og KOMPAN ser oplagte muligheder for vækst gennem synergier på både salgs- og produktionssiden.

- Alle tre virksomheder bliver styrket af denne handel, så vi ser lyst på udviklingen på det nordiske marked for legeredskaber, siger Thomas Bentsen.

- Jeg er meget glad for, at Slottsbro er blevet købt af europas førende leverandør af legeredskaber, nemlig KOMPAN siger Slottsbros hidtidige ejer Bengt Degeryd, og fortsætter:

- Jeg glæder mig til samarbejdet og er sikker på, at Slottsbro og KOMPAN sammen vil styrke sin position i Sverige og Norden . Med styrkelsen på det nordiske hjemmemarked, de senere års øvrige opkøb og en god organisk vækst vil KOMPAN med hovedsæde i Ringe på Fyn i 2007 runde en milliard kroner i årlig omsætning.

Kilde: KOMPAN - www.kompan.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078