23948sdkhjf

3D-visualisering - også i træ- og møbelindustrien

3D-visualisering – et fantastisk værktøj indenfor produktudvikling og markedsføring - også indenfor træ- og møbelindustrien.
I bygge- og anlægsbranchen har man arbejdet med 3D-visualiseringer i årevis – både under selve designfasen – men også i højere og højere grad ved projektsalg. Programmerne er for længst så udviklede, at det kan være svært at se forskel på et billede lavet af en dygtig 3Dgrafiker og et billede taget af det færdige projekt.

De samme teknikker kan med held bruges til visualisering af kommende produkter. For at få et fingerpeg om et nyt designs mulighed for succes kan man præsentere et fotorealistisk billede af produktet for fremtidige, mulige kunder, allerede inden man går i gang med prototypefremstilling.

Men også i markedsførings øjemed kan det være meget fordelagtigt at kunne udlevere sine modeller i 3D – evt. via download fra hjemmesiden, til f.eks. arkitekter, entreprenører og indretningsarkitekter. Enkelte møbelfirmaer benytter sig allerede af muligheden – men mange af dem, der kunne have gavn af det, har slet ikke tænkt i de baner.

Firmaet DESIGN:PAARMANN v/ møbeldesigner Eva Paarmann tilbyder denne service til træ- og møbelbranchen.

- Langt de fleste vil blive overrasket over, hvor meget man kan få for pengene, siger Eva Paarmann. Hendes erfaring er, at det er de færreste møbler, man ikke vil kunne lave en flot og vellignende 3Dmodel af på en time eller to.

Kilde: DESIGN:PAARMANN - www.designpaarmann.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125