23948sdkhjf

Pimp up my chair

I bedste ’pimp up my ride’-stil kan danske kunder nu customize deres helt egne FLAKES designstole og -borde direkte fra producenten. Et 3D webværktøj gør det muligt at skabe sin egen version af stolen fra ARoS.
SHL Design og den finske producent Piiroinen har nu åbnet mulighed for at private kunder kan skabe deres egne helt unikke designermøbler. Det er borde og stole fra serien FLAKES, man kan præge med sine egne billeder eller grafiske elementer.

Resultat: et stykke unikt designermøbel, hvor kun fantasien sætter grænser.

- Det overordnede design af FLAKES-serien ligger selvfølgelig fast. Men nu har man mulighed for selv at præge det grafiske udtryk. Det åbner op for en ny måde at tænke design på, hvor spisestolene ikke – som det desværre alt for ofte er tilfældet i dag – ligner både naboens og genboens. Her får man et unikt produkt. Til gengæld kræver det også, at man bruger sin kreativitet, siger Lars Vejen, designmanager for SHL Design.

FLAKES er skabt af det danske designteam SHL Design i forbindelse med indretningen af det århusianske kunstmuseum ARoS. På ARoS står en transparent udgave af stolen i museumscaféen, mens en polstret udgave er opstillet i museets konferencelokaler.

Stolen, der blandt andet har fået den præstigefyldte Red Dot Award, er lavet af glasfiber. Det har gjort det muligt at skabe en helt tynd glasfiberskal - en tynd flage, der har givet stolens sit navn.

Man kan bygge sin egen FLAKES stol eller -bord på Piiroinen’s hjemmeside: www.flakes-piiroinen.com/

Prisen for den stabelbare FLAKES stol i krom og med armlæn er 3.700 kr. plus et engangstillæg for motiv. Stolen findes desuden i flere forskellige versioner og både med og uden armlæn. I Danmark forhandles serien af Thorsen Møbler.

Om SHL Design
SHL Design er designafdelingen af arkitektfirmaet schmidt hammer lassen. SHL Design har tidligere skabt en række forskelligartede designprodukter, der spænder fra udendørs inventarserier og møbler til badeværelsesarmaturer og
dørgreb.

Kilde: schmidt hammer lassen - www.shl.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078