23948sdkhjf

Dansk-inspireret nyhed fra Crassevig

Crassevigs design har siden starten i midten af 60'erne været inspireret at dansk minimalisme og Crassevig er med sine nye modeller tro mod designet.
Dette års nyheder, som Crassevig præsenterede Salone Del Mobile, Milano 07, er nu sat i produktion og kommer ud til de danske forhandleres udstillinger i løbet af september.

Da Crassevigs italienske hjerte i mange år har banket for Danmark og dansk design har flere af de nye produkter danske navne.

Som tidligere år har Crassevigs design director Roberto Palomba og hans hustru Ludovica, sat deres tidligere fingeraftryk på nyhederne

Crassevig introducerer i 2007:


ESSE, stol og taburet
Design: Ludovica+Roberto Palomba
Mål: 42 x 50 cm. H. 81 cm
Stol: Udført i massiv stel, med sæde og ryg udført i eg natur eller wengé i lieret eller lakeret overflade; Alternativt udføres stolen også i bøg natur eller bejdset. Sædet kan også leveres med en tynd polstring.

De runde hjørner raffinerer stolens massive struktur og skaber et blødere look. Esse er ideel til Café og restaurant eller blot som spisestuestol.


BAY, stabelstol
Design: Ludovica +Roberto Palomba
Mål: 48 x 50 cm. H 81 cm
Stabelstol med frokromet eller pulverlakeret stel. Sæde og ryg udføres i Abet laminat, bøg eller og finer, bejdset, lakeret eller polstret.

Let, ung og yndefuld. Bay er designet med en rund, massiv stålramme, har en høj komfort med høj styrke og de buede former giver Bay en æstetisk charme, som er svær at modstå.


MADERA, bord
Design: Ludovica+Roberto Palomba
Mål: 90 x 300 cm. H 75 cm.
Massiv træbord med en helt ekstrem elegance, karakteriseret med runder hjørner og samlinger. Madera er et koncentrat af stramme lineære former og følsomhed. Det kraftige ”materielle” look fremhæves af træets strukturer der fremhæves af den natur olierede overflade.




OLE, stol
Design: Ludovica+Roberto Palomba
Mål: 55 x 50 cm. H 82 cm.
Stol med fræsede huller i lamineret, formspændt træ.
Ole er karakteriseret af et antal fræsninger i forskellige former og dimensioner. En dekorationsopgave, hvor luften fra udfræsningerne skal lette det massive indtryk og forbedre den æstetiske nydelse.

Designet for at udforske materialets begrænsning i bedste Crassevig tradition. Ikke et enkelt æstetisk spil, men et lykkeligt møde mellem eclecticism og funktion.


NETT, stabelstol
Design: Ton Hass
Mål: 50 x 53. H 81 cm
Stol i glasfiber forstærket nylon karakteriseret af stole skallens særlige netværk. Nett kan stables og leveres med 4 ben eller med mede stel udført i krom, pulverlakeret eller rustfrit stål.

Nett er let men stærk med sin specielle, ekstremt lette æstetik: form, dekoration og struktur mixes i en yndefuld og på samme tidspunkt kultiveret effekt. Nett er et ideelt produkt til både erhverv og boligindretning.

Fås i flere farver og egner til både inde og ude brug.

Hæder: Bedste design 2006 fra Gioia Casa


AXEL, lav og høj konference- lounge- og spisestol
Mål: 65 x 51 cm H. 74/80 cm
Design: Enrico Franzolini
Polstret armstol med forkromede ben

Axel er en fuldendt udvikling i absolut geometri og fås med lav, mellem og høj ryg, helpolstret og med forkromet medestel.

Ryggen er udført med en visuel tynd ryg som omfavner sædet og skaber en interessant forbindelse mellem de 2 elementer. Axel er særdeles komfortabel og ideel til mange formål til indretning af både erhverv og bolig.

Kilde: UniZ - www.uni-z.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078