23948sdkhjf

Nye ansigter i hårdttræsafdelingen

Med udgangen af juni måned 2007 sker en rokade i hårdttræsafdelingen hos Møller & Sørensen, der har specialiseret sig i import, distribution og salg af træ, plader og finér i Danmark.
Møller & Sørensen A/S har med udgangen af juni sagt farvel til Michael Philipsen, Lars K. Hansen og Kenneth Præstholm, der har søgt nye udfordringer i branchen. Dermed har det været nødvendigt med en omrokering i hårdttræsafdelingen.

Morten Lund Hejbøl (39 år) – hidtil salgskonsulent i Sydjylland – blive leder af hårdttræsafdelingen med særligt ansvar for indkøbet af hårdttræ fra Afrika og Asien.

Peter Storm Hansen (49 år) – hidtil projektkoordinator i hårdttræsafdelingen – overtager ansvaret som produktchef for hårdttræ fra Nord- og Sydamerika.

Kristian Fribo (35 år) – skov- og landskabsingeniør med hårdttræserfaring fra Central- og Østeuropa bl.a. inden for certificering – er pr. 1. august 2007 ansat som produktchef. Kristian skal dels arbejde med europæisk hårdttræ og dels med projektpræget arbejde.

Jørgen Lynge Nielsen (56 år) er pr. 11. juni ansat i en stilling som intern salgskonsulent i hårdttræsafdelingen. Jørgen har mange års branche-erfaring bl.a. i ledende stillinger hos Nim Udstillinger A/S.

Disse ændringer betyder, at M&S på kort tid har kunnet besætte de stillinger, som blev ledige, da 3 medarbejdere på én gang valgte at tage job hos en konkurrent. Der er meget der tyder på, at M&S fremover vil stå med en mere engageret og mere dynamisk stab af specialister i hårdttræ, som jo er et kerneområde for M&S.

Kilde: Møller & Sørensen - www.mollersorensen.dk/

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078