23948sdkhjf

214 blåstemplede nyheder på HI Messe

Når industriens fagfolk og beslutningstagere besøger HI Industri 2007 4.-7. september i Messecenter Herning, kan de glæde sig til at stifte bekendtskab med et stort antal spændende nyheder i form af produkter, løsninger eller processer. For første gang i industrimessens historie har udstillerne haft lejlighed til at indsende deres nyheder til officiel bedømmelse og godkendelse.
For første gang i industrimessens historie har udstillerne haft lejlighed til at indsende deres nyheder til officiel bedømmelse og godkendelse. Resultatet foreligger nu i form af 214 godkendte nyheder, som er tildelt fra én til tre stjerner alt efter nyhedsværdi.

22 verdensnyheder
- Jeg glæder mig over, at vi nu har fået nyhederne frem i lyset. Det vil med sikkerhed medvirke til at give et gevaldigt løft til HI Industri 2007, da det er en kendsgerning, at industriens fagfolk går målrettet efter nyheder. Hele processen omkring indsendelse og bedømmelse af nyhederne er forløbet perfekt, siger formanden for HI Industri's messekomité, salgsdirektør Steen Bergstrøm, Kemppi A/S, og tilføjer, at 22 af de trestjernede nyheder tilmed har opnået betegnelsen "Verdensnyhed". Det betyder, at nyheden ikke har været markedsført eller vist på en international messe før 1. april 2007.

Positiv modtagelse hos udstillerne
- Fra udstillerne har vi kun modtaget positive tilkendegivelser om nyhedsbedømmelsen, som har været i særdeles gode hænder hos kompetente eksperter. For hver af de otte "messer i messen", som udgør HI Industri 2007, har der været nedsat et separat bedømmelsesudvalg bestående af en person, som arbejder i og har stort markedskendskab til den pågældende branche og en uvildig udefrakommende ekspert. Vi har haft fine kriterier og en meget objektiv procedure. Med de mange spændende nyheder får Skandinaviens største industrimesse nu en ekstra dimension, og jeg har derfor virkelig store forventninger til messen, slutter messekomitéens formand, Steen Bergstrøm.

Flest automatiseringsnyheder
Den "messe i messen", som byder på flest godkendte nyheder, er Automation med hele 126 nyheder, heraf 16 verdensnyheder. De øvrige nyheder fordeler sig således: Electronics 29, Logistics 20, Welding & Cutting 12, Working Environment, Tools & Cleaning 14, Subsuppliers 7, Innovation 3 og IT 3.

Stor interesse for Opfinder- og Idékonkurrence
Tilmeldingerne til messens store Opfinder- og Idékonkurrence med præmier til en værdi af over 300.000 kroner understreger yderligere, at kreativiteten og opfinderkraften har gode kår i Danmark.

- Jeg er nærmest overvældet. Der er indsendt 142 bidrag til konkurrencen. Det er dobbelt så mange som for to år siden. Og blandt bidragene er der rigtig mange spændende idéer, hvoraf der er flere, jeg betragter som interessante for hele samfundet. Forslagene kommer fra både private opfindere og virksomheder, og det er glædeligt at konstatere, at opfinderkraften er stor hos især de mindre virksomheder, siger virksomhedskonsulent Poul Damgaard Sørensen, Væksthus Midtjylland.

Opfinder- og Idékonkurrencen arrangeres i et samarbejde mellem De Regionale Væksthuse og Messecenter Herning. - Der er foreløbig tilmeldt 825 udstillere til HI Industri 2007.

Kilde: HI Messe - www.hi-industri.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204