23948sdkhjf

Ny dansk møbelkollektion med charme, selvtillid og lækkert hår

LOP:FURNITURE er en ny dansk møbelproducent, der havde premiere på en ganske omfattende kollektion på Copenhagen Furniture Festival i sidste weekend.
LOP:FURNITURE fremviste et helt dusin splinternye modeller; bl.a en ”Powernapper”, en langhåret og - iflg. publikum – ualmindelig nuttet lammeskindsstol samt et meget elegant konference bord i Corian og valnød.

Alle møblerne var velklædte i nogle af KVADRATS nyeste kollektioner og et par enkelte klassikere fra Danish Art Weaving. Derudover kunne man se et par stole fra serien ”Catwalk” i en noget mere afslappet påklædning; - nemlig jeans og norsk sweater.

En af LOP:FURNITUREs idéer er nemlig at give kunderne mulighed for at få lavet deres helt personlige møbler indenfor konceptets rammer.

Alle LOP:FURNITUREs møbler er designet af de to møbelarkitekter Oluf Lund og Eva Paarmann, der ligeledes får alle møblerne produceret i Danmark – nærmere bestemt på Nårup Savværk, der ejes af Oluf Lund. Alle LOP:FURNITUREs møbler er håndlavede i den allerbedste kvalitet.

Kilde: LOP:FURNITURE - www.lopfurniture.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.534