23948sdkhjf

Polsk træindustri afhængig af FSC-certificeret træ

To regionale skovdistrikter i Polen er netop blevet suspenderet fra FSC-certificeringen, og det skaber bekymring i den polske træindustri. Med godt 400 FSC-certificerede trævirksomheder i Polen er sektoren meget afhængig af leveringen af certificeret råtræ fra de statslige skove i Polen.
De 400 virksomheder i polske træindustri er afhængige af leveringen af FSC-certificeret træ. At to regionale skovdistrikter netop er blev suspenderede fra FSC-ordningen skaber derfor bekymring

Ud af de 17 statlige skovdistrikter i Polen er 16 distrikter allerede certificerede, mens ét distrikt ikke levede op til certificerings-kravene. To distrikter, Poznan og Pila, blev for nylig suspenderet af SmartWood på grund af problemer med at leve op til FSC-kravene. Det var især skovarbejdernes sund- og sikkerhed samt beskyttelsen af naturen, der var et problem for de to distrikter.

FSC, SmartWood og NEPCon arbejder nu på at finde en løsning i samarbejde med repræsentanter fra skovdistrikterne, de godt 400 trævirksomheder og aktieholdere.

Kilde: NepCon

Læs mere om: fsc
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08