23948sdkhjf

Træ, etiske værdier og økonomiske resultater

Selvom DLH koncernen består af tre grundlæggende forskellige divisioner, så er det overordnede tema stadig træ, og koncernen er lige så optaget af de etiske værdier som af de økonomiske resultater.
Den danske trægrossist DLH, der i sidste uge var ugens aktie på www.danskaktieanalyse.dk , består af tre forskellige divisioner, men det overordnede tema er stadig træ. Men for DLH er træ ikke bare træ, og derfor lægges der ligeså megen vægt på de etiske værdier som på de økonomiske resultater. Det skriver Jyllandsposten.

Hos DLH fokuseres på to forhold i koncernen. Det første er det økonomiske aspekt, hvor indtjening, på trods af materialets konjunkturafhængige efterspørgsel, skal være jævn og solid.

Det andet aspekt er miljøforhold. Opkøb i starten af værdikæden, som det er gjort med tt Timber Group, har givet koncernen langt bedre muligheder for selv at kontrollere træets oprindelse samt at lancere miljøcertificeret tropetræ på verdensmarkedet.

Konsolideringer og opkøb, der optimerer begge forhold, skal være primus motor for koncernens fortsatte vækst, men organisk vækst skal også være en faktor.

Direktør Jørgen Møller-Rasmussen siger:

- DLH skal fortsat vokse med fokus på miljø og vækst. Beskæftigelsen skal dog fortsat være træ og kun træ, for DLH vil for altid have lidenskaben for træ som drivkraft.


Læs mere om: DLH
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094