23948sdkhjf

Bruno Hansen køber Sorø Stolefabrik

Slagelsevirksomheden BRUNO HANSEN Snedkerier A/S har netop investeret i fremtiden og købt Sorø Stolefabrik A/S.
Slagelsevirksomheden BRUNO HANSEN Snedkerier A/S, som mest er kendt for sit arbejde med Operaen i København, har netop investeret i fremtiden og købt Sorø Stolefabrik A/S. Begge virksomheder arbejder med møbelproduktion og er kendt for deres meget høje kvalitet.

Kvalitet betyder alt
Direktør Hans-Jørgen Bruno Hansen:

- Dette er, i høj grad, en strategisk investering. Vi har gennem længere tid ønsket at udvide vor produktion, men det har knebet lidt med kvalificerede muligheder, der har levet op til vore strenge kvalitetskrav. Sorø Stolefabrik er – ligesom os selv – kendt for at udføre arbejde af meget høj faglig kvalitet, og virksomheden passer perfekt ind i vores fremtidsplaner.



Udvider produktionen i Sorø
Hans-Jørgen Bruno Hansen fortsætter:

- Vi har planer om at udvide produktionen og medarbejderstaben i Sorø med mindst 50% over de næste 12 til 18 måneder. Vi har investeret i en intensivering af salgsarbejdet og forventer synlige resultater allerede indeværende år. Vores erfaringer og resultater fra de helt store projekter som f.eks. Operaen og E2 Energi har hjulpet os meget. De er gode og troværdige referencer i forbindelse med etablering af nye samarbejder.

Vil fastholde og udbygge
BRUNO HANSEN Snedkerier A/S lægger meget vægt på at fortsætte de gode relationer, som Sorø Stolefabrik har opbygget gennem tiden.

- Det er en helt naturlig ting for os, at fastholde og udbygge samarbejdet med kunder og leverandører. Et af vores mål er vækst, og vi skal vokse sammen med virksomhedens interessenter, afslutter direktør Hans-Jørgen Bruno Hansen.

Sikre arbejdspladser
Og sælger, Lorentz Jørgensen, er også godt tilfreds.

-Det er naturligvis efter meget nøje overvejelser, at vi nu afhænder Sorø Stolefabrik. Men det sker i sikker overbevisning om, at der nu tilføres endnu mere energi og flere ordrer til virksomheden – og det sikrer arbejdspladser i Sorø. Jeg er meget tilfreds med BRUNO HANSEN Snedkerier´s planer, og dette er en løsning, som alle kan være rigtig godt tilfredse med.

BRUNO HANSEN Snedkerier A/S er nok mest kendt for sit arbejde på Den kongelige Opera, hvor de producerede hele ”skallen”, eller konkylien, som omslutter den store koncertsal. Det er bl.a. denne succes, der har medvirket til de bugnende ordrebøger, og behovet for yderligere produktionsfaciliteter.

Hos BRUNO HANSEN Snedkerier A/S arbejdes der i øjeblikket på opgaver for bl.a. Aarhus Musikhus og Danmarks Radio. Der produceres butiksindretninger, messestande, indretning af domiciler med mere.
Og som de siger i Slagelse:

- Vi elsker at skabe smukke ting til krævende kunder med god smag.

Kilde: Bruno Hansen - www.brunohansen.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093