23948sdkhjf

RBM’s forkortede 2006

Producent af erhvervsmøbler RBM A/S i Fjerritslev fik overskud i 2006 – selvom virksomheden grundet opkøb ændrede regnskabsåret til kalenderår og dermed fik et lidt kortere 2006 på bare otte måneder.
RBM, hvis hovedaktivitet er design, fremstilling og markedsføring af kontorstole, skolemøbler samt kantine- og konferencemøbler, havde fra maj til december 2006 en omsætning på godt 143 mio. kr. og et resultat på næsten 3 mio. kr. I regnskabsåret 2005/2006, der varede fulde 12 måneder, havde virksomheden en omsætning på 220 mio. kr. og et resultat på 5,7 mio. kr.

Virksomheden har i regnskabsåret flyttet produktionen i Vissenbjerg til Fjerritslev, hvilket har givet et ekstraordinært stort forbrug af løn og materialer. RBM har endvidere haft svært ved at levere det, den kunne sælge, hvilket har virket som en begrænsende faktor på både omsætning og indtjening.

Afsætningsmæssigt har RBM i fremtiden valgt at fokusere på de fire lande, hvori virksomheden allerede har etablerede salgsorganisationer, Danmark, Norge, Sverige og Holland, samtidig med at man bearbejder yderligere 20 lande gennem samarbejdspartnere.

RBM er endvidere indgået i en branchekonsolidering indenfor kontormøbelbranchen i Sverige og Norge.

RBM forventer fremgang i såvel omsætning og indtjening for regnskabsåret 2007.

Kilde: RBM A/S - www.rabami.dk

Læs mere om: rbm
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081