23948sdkhjf

Pro Tec stormer frem

Med et nyt lavenergivindue og et godt resultat for 2006 stormer vinduesproducenten Pro Tec frem og planlægger udvidelse af produktionskapacitet, udvikling af nye produkter samt investering i nye markeder.
Pro Tec Vinduer i Holstebro har, med en omsætning i 2006 på 210 mio. kr. og et resultat på 12 mio. kr. , kronede dage. Det oplyser ErhvervsBladet.

Virksomheden har siden opstart oplevet uafbrudt vækst, hvilket afspejles i konstante udvidelser af produktionsfaciliteter og administration i Holstebro og i den 8000 m2 store fabrik i Ukraine.

Bjarne Haulrik, grundlægger og leder af virksomheden, vil i de kommende år investere i produktionskapacitet uden for Danmark, udvikling af nye produkter samt forsøge sig på nye markeder. Det er især England, der er i virksomhedens søgelys, da man allerede her har et stærkt fodfæste som vinduesleverandør.

Forventningerne til Pro Tec7, virksomhedens nye energibesparende vindue, er store, og i indeværende år forventer man at øge såvel omsætning som indtjening.

Kilde: ErhvervsBladet - www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109