23948sdkhjf

Dealer of the year 2006: JUNGET A/S

JUNGET A/S har vundet en 1. plads hos Biesse som: ”Dealer of the year 2006”.
Udnævnelsen som ”Dealer of the year 2006” skete i forbindelse med LIGNA messen. Baggrunden for udnævnelsen er den ihærdige indsats, som JUNGET A/S har udført indenfor plademøbel segmentet.

JUNGET A/S har de seneste år intensiveret sit målrettede fokus på plademøbel segmentet og den fornemme udnævnelse er en af de mange positive anerkendelser, Junget har modtaget for sine professionelle indsatser indenfor segmentet.

Det intensiverede fokus i plademøbel segmentet afspejles også af, at JUNGET A/S har valgt at tilføre yderligere ressourcer på både service og reservedels området til at sikre JUNGET A/S som fremtidens samarbejdspartner inden for plademøbel segmentet.

- Vi er de seneste år blevet et endnu stærkere bindeled mellem kunden og leverandøren. Jungets medarbejdere udgør et team, som tilfører viden, og vi finder altid den bedste løsning til vores kunder. Det, der gør os stærke, er vores målrettede fokus, og at vi altid arbejder ud fra: hvor får vores kunder mest værdi for pengene?, siger produktchef Erik Troue Jensen.

I JUNGET A/S showroom kan de forskellige Biesse teknologier opleves live.

Kilde: Junget - www.junget.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125