23948sdkhjf

Hammel Møbelfabrik satser på møbler til fritidshuset

Danskernes øgede brug af fritidshuset har også ændret adfærds-mønstret, når det gælder køb af visse møbeltyper. Derfor storsatser Hammel Møbelfabrik lige nu på reoler.
Sommerhuset skal ikke længere nøjes med de aflagte og slidte møbler. Ikke kun sommerhusejere, der satser på udlejning, men også de mange, der bruger sommerhuset på alle tider af året, vil gerne have fleksible møbler med gode kombinationsmuligheder. Det oplever Hammel Møbelfabrik, der i denne tid har måttet sende ekstra mange reoler ud i butikkerne. Og dermed går møbelproducenten imod opfattelsen af, at danskerne ikke interesserer sig for boligen, når sommeren nærmer sig.

-Man køber da ikke reoler om sommeren. Det lød som en fastslået kendsgerning, da jeg hørte det første gang. Men nu viser det sig at være en myte, eller også har danskernes købsadfærd ændret sig, siger direktør Safak Suner, Hammel Møbelfabrik.

De frække spørgsmål
Med kun nogle få år i møbelbranchen opfatter han sig selv som forholdsvis ny. Derfor tillod han sig også at stille de ”frække spørgsmål”. Hvem siger, at verden er sådan, som vi tror den er?

-Mit foreløbige svar er, at man naturligvis skal have varer i butikken for at kunne sælge. Derfor sender vi i øjeblikket ekstra mange reoler ud til vore forhandlere, som også mærker interessen, oplyser Safak Suner.

Danskernes forbrugsmønster har slet og ret ændret sig. På samme måde som lingeributikkerne kan berette om, at der ikke kun sælges badetøj om sommeren, men derimod hele året rundt, fordi danskerne rejser meget mere, tager i badelande m.v., så har også møbelsalget ændret sig.

Bruger sommerhuset mere
-Noget tyder på, at bl.a. den ændrede brug af sommerhuset - eller fritidshuset, som det jo mere kaldes i dag - også har betydet nye krav til møbleringen. Således hører vi, at stadig flere nye reoler sendes direkte i sommerhuset, noterer Safak Suner sig.

Der investeres mere i sommerhuse, og det smitter af på møbleringen. Det skal ikke længere kun være de aflagte møbler fra helårsboligen. Også her skal der være moderne møbler, ofte i pænt design.

Hammels modulopbyggede reoler med mange kombinationsmuligheder i et enkelt og stilrent skandinavisk design er som skabt for sommerhuset, hvor der skal sikres en fleksibel indretning, der også kan laves om på. Samtidig oplever man også interesse for de matchende små skriveborde, hvilket kan være udtryk for, at mange også tager den bærbare computer med i sommerhuset og gerne vil have et arbejdssted, uden at man dog vil gøre stuen til et kontor.

Kilde: Hammel Møbelfabrik - www.hammel-furniture.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093