23948sdkhjf

Junget kigger på flere opkøb

Hinnerup-virksomhedens har ambitioner om at forstærke væksten gennem flere opkøb.
Onsdag skrev Metal Supply, at Elitesliberiet var blevet solgt til Junget, og det bliver ikke det sidste opkøb, vi kommer til at se fra Hinnerup-virksomhedens side.

- Hvis man kigger på vores produktionsapparat, og den udvikling der har været i markedet de sidste 10 år, så har vi i dag en stor kapacitet. Vi prøver selvfølgelig stadig at vokse, men kan ikke gøre det hurtigt nok organisk i forhold til, hvad vi gerne vil. Derfor ser vi os om efter sliberier, hvor der skal et generationsskifte til, siger Per. K. Pedersen, der er manager for Jungets Tooling Division.

- Det er klart, at vi primært går efter, noget der brancheteknisk passer ind i det, vi laver i dag. Men på den anden side; hvis der sidder en med en viden og knowhow, vi ikke har i dag, og der er et marked, vi kunne træde ind på, så er det noget, vi også kunne synes var interessant, fortsætter han.

Strategien fra Jungets side er som udgangspunkt at finde mindre sliberier, hvor ejerne har en interesse i at fortsætte deres daglige arbejde i Junget-regi.

- Mange af de her sliberier har mange loyale kunder, som ejerne helst ikke helt vil slippe kontakten med. Så derfor laver vi en ordning, hvor de kommer ind til os og kan fortsætte, til de ikke har lyst mere, forklarer Per K. Pedersen.

Inden for det seneste års tid har Junget dels etableret en metaldivision og dels købt virksomheder i Sverige og Norge, og begge dele er sammen med yderligere opkøb en del af virksomheden vækststrategi.

- I Norge og Sverige prøver vi selvfølgelig at vokse i organisk, men det er sværere i Danmark. Netop derfor er vi indtrådt i metalindustrien, hvor der ligger et potentiale, siger Per K. Pedersen.

- Vi kan mærke, at der er en efterspørgsel efter en professionel spiller, som både kan levere knowhow, men også kan producere og slibe, slutter han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093