23948sdkhjf

Gabriel fortsætter væksten

Ovenpå det bedste regnskabsår nogensinde er Aalborg-virksomheden kommet ud af 1. kvartal 2014/15 med en vækst på 10 procent.
Med et resultat på 27,8 mio. kr. før skat og en omsætning på 281,8 mio. kr. blev 2013/14 det bedste år i Gabriels 163 år lange historie.

Den nordjyske producent af møbeltekstiler gik efterfølgende ind til det ny regnskabsår med forventning om yderligere vækst, og indtil videre ser prognoserne ud til at holde stik. Således er omsætningen øget med 10 procent i første kvartal, som dækker perioden oktober-december 2014.

- Omsætningsudviklingen fremkommer som resultat af vækst i samtlige forretningsområder, skriver Gabriel i sin kvartalsrapport.

Indtjeningen udgør 6,4 mio. kr. før skat mod 7,2 mio. kr. før skat i samme kvartal sidste år. Tilbagegangen hænger blandt andet sammen med en stigning i personaleomkostningerne og de eksterne omkostninger på henholdsvis 16 og 20 procent; ikke mindst som følge af investeringer i dattervirksomheden FurnMaster Sp. z o.o., der arbejder med kundespecifikke udviklingsprojekter.

I efteråret 2014 var Gabriel traditionen tro blandt udstillerne på erhvervsmøbelmessen Orgatec i Køln, hvor virksomheden kunne konstatere en positiv modtagelse af de nye produkter. Gabriel lancerer yderligere fem nye produkter i denne uge under møbelmessen i Stockholm.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08