23948sdkhjf

Montana fortsætter succes-samarbejde

Partnerskabet med pæn Montana-indpakning om PointSource Acoustics digitale lydsystem bliver udbygget.
Montana og akustikeksperterne i danske PointSource Acoustics styrker det noget utraditionelle samarbejde med et nyt skud på stammen i Montana Sound-serien, section 1-2-3.

Montana Sound er specialdesignede Montana-reoler med færdige stereoanlæg med højtalere og en sound unit, en indbygget forstærker og DAB-radio med trådløs streaming. Og dem bliver der ifølge Carsten Tinggaard, stifter af PointSource Acoustics, solgt rigtig mange af.

- Montana Sound er modelopbygget med sound unit, højtalere, stik med mere monteret. Så kunden skal ikke tage stilling til en masse ting, der ikke har med sound-konceptet at gøre, forklarer Carsten Tinggaard til Electronic Supply.

I section 1-2-3 har de tidligere to højtalertyper fået en storebror, så der nu er tre højtalertyper. Samtidig er den indbyggede sound unit opgraderet med de nyeste Apple-features så man let kommer på nettet og streame musik eller lyd fra computer, smartphone, tablet og TV.

- Nu har vi lavet en 8 tommer højtaler, som bare kan levere og konkurrere med de allerdyreste højtalere, siger Carsten Tinggaard.

Færdigsamler alle højtalere selv
Kvaliteten i Montana Sound garanterer Carsten Tinggaard for. Og med god grund. Alle moduler til højtaleren er deltestet hos leverandørerne, inden de kommer til PointSources lokaler i Roskilde, hvor samtlige højtalere, som Montana sælger videre, bliver færdigsamlet og testet.

- Der er 100 procent kontrol med alt. De sidste fem år er der ikke kommet én højtaler tilbage, understreger Carsten Tinggaard.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079