23948sdkhjf

Holmris + Flexform samler kræfterne i Køge

Indretningsvirksomheden flytter til maj som ankerlejer ind på to tredjedele af det 8.500 kvadratmeter store lager- og kontorbyggeri i Skandinavisk Transportcenter i Køge.
Tirsdag holdt Just Gruppen rejsegilde på sin 8.500 kvadratmeter lager- og kontorbyggeri i STC, Skandinavisk Transportcenter i Køge.

Skandinavisk Transportcenter i Køge


Det nye flerbrugerhus er det andet, som Just Gruppen opfører i Skandinavisk Transportcenter STC. Der er lagt vægt på fleksibilitet og kvalitet. En lejer kan tage en eller flere moduler på 850 etagemeter og indrette kontor og lager. Kontorlokalerne er placeret i to plan med adgang fra et centralt trapperum.

Logistikdelen er indrettet til høj effektivitet og med direkte tilkørsel. Kombinationen er et koncept, som Justs arkitekter og ingeniører har arbejdet med gennem årene for at udvikle og optimere.

- Vi kan se, der er mindre og mellemstore virksomheder med behov for færre kvadratmeter til logistik, service, handel og kontor, som også gerne vil udnytte den centrale placering i Køge. For eksempel virksomheder med import og distribution, siger Claus Just, Just Gruppen, og fortsætter:

- De mange store projekter i Køge, supersygehuset, jernbanen, havnen mm. skaber et nyt stort behov for kvalitetskontorlokaler, hvor der oven i er ekstra plads til lager og materialer. Det er også et løft til STC at få 5-8 mellemstore service og logistikvirksomheder ind, som kan udnytte den attraktive placering i logistikcentret ved indkørslen til hovedstadsområdet.

Indretningsvirksomheden Holmris + Flexform flytter som ankerlejer ind den 1. maj på to tredjedele af huset med kontor og showroom med tilhørende lager og distribution af møbler og indretning til kunderne.

Har nået loftet
Holmris + Flexform fusionerede for et år siden og er vokset stødt gennem krisen. Nu er der behov for mere plads.

- Vi har nået loftet i de nuværende. For at have plads til fortsat vækst har vi behov for nye, velfungerende lokaler, siger direktør Michael Thimgaard, Holmris + Flexform og fortsætter:

- Placeringen direkte ud til Køge Bugt Motorvejen os en fantastisk synlighed. 100.000 bilister vil hver dag se vores facadeskilt på bygningen.

Fire adresser bliver til en
Det nye lager har syv meter til loftet, som betyder en mere rationel logistik og bedre udnyttelse af pladsen. Virksomheden modtager dagligt flere store lastbiler med varer. De kan køre direkte til store porte og aflæsse niveaufrit. Det sparer tid, når 15-20 paller skal ud.

Holmris + Flexform læsser dagligt 10-15 montørbiler med indretningsvarer, der sendes af sted til de forskellige indretningsopgaver.

- I stedet for de fire adresser, vi er spredt på i dag, bliver alt samlet under et tag. Det frigør ressourcer til at agere hurtigere, og et langt bedre arbejdsmiljø. Det giver en masse små plusgevinster, som opvejer at kvadratmeterlejen nok er højere, siger Michael Thimgaard med tilføjelsen:

- I vores branche gør det heller ikke noget, at vi bor i et pænt og veldesignet hus, der afspejler de produkter, vi forhandler og udstiller i showroomet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125