23948sdkhjf

Ny medlemschef til Design denmark

Design denmark skruer fra januar 2015 op for servicen til sine godt 800 medlemmer. Henrik Weiglin tiltræder en nyoprettet stilling som medlemschef.
Design denmark har en klar ambition om at skabe den bedste service og højeste tilfredshed. Alliancens medlemmer – på tværs af designere, virksomheder, industri, designstuderende og designuddannelser – skal have konkrete services, værdi og en åben og direkte linje til sekretariatet. Design denmark opruster derfor med ansættelsen af Henrik Weiglin, der bliver ny medlemschef.

Henrik Weiglins arbejdsområder i Design denmark bliver blandt andet udvikling og drift af servicekoncepter, udvikling og drift af medlemsfordele og services, implementering af projektværktøjer i Design denmarks projektorganisation.

- Jeg glæder mig til at blive en del af fællesskabet i den danske designbranche og levere ambitiøse og målrettede services til medlemmerne. Jeg ser meget frem til at blive en del af et professionelt og ambitiøst hold, der skal skabe rammerne for at danske designere og designvirksomheder kommer helt frem i forreste række, uanset om det gælder rådgivning i forbindelse med en royalty-kontrakt eller muligheden for at mødes i værdiskabende netværk og erfagrupper. Samtidig skal vi have skabt et stærkt servicekoncept til de partnere, der er associeret Design denmark – industrien og videninstitutionerne, siger den nye medlemschef Henrik Weiglin om sit nye job.

Henrik Weiglin er uddannet BA. Oecon og kommer fra en stilling som sekretariatsleder hos ITB, som er Danmarks største brancheorganisation og forretningsnetværk for it-virksomheder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078